Foaie de silicon pentru întindere precisa, pe care o puteti folosi pentru a face rapid un tort rotund, patrat sau dreptunghiular din orice aluat.
Are o gama larga de utilizari: pentru servirea aluatului pentru pizza, prajituri, turta dulce, baza pentru tort, fondant, etc.
Se potriveste în spatii mici: se potriveste în sertar atunci când este pliata sau înfasurata.
Usor de curatat: aluatul ramas poate fi îndepartat cu usurinta
Scara de masurare în cm de pe partea laterala si sabloanele circulare din mijloc te vor ajuta sa întinzi aluatul la dimensiunea perfecta.
Utilizare: Este o idee buna sa spalati blatul din silicon în apa calda înainte de prima utilizare. Stergeti-l întotdeauna înainte de utilizare.
Este indicat sa-l presarati cu faina atunci când întindeti aluat si cu amidon comestibil atunci când întindeti fondant sau martipan.
În timpul utilizarii, aveti grija sa nu folositi obiecte metalice, ascutite (cum ar fi cutitele), deoarece acestea vor taia cu usurinta placa din silicon.
Silicon rezistent la caldura, deci se poate folosi si ca foaie de copt pâna la maim 260 ° C.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.